Happy Lama Fairtrade

Velkommen til Happy Lama Fairtrade 


Happy Lama Fairtrade er en del af rejsebureauet Happy Lama Travel som siden 2007 har specialiseret sig i at arrangere primært individuelle rejser til Peru, Bolivia, Ecuador og Galapagos. Happy Lama Fairtrade blev etableret som søsterselskab i 2012.

Happy Lama Fairtrade og Happy Lama Travel er ejet af Jan Tvernø. På sine mange rejser rundt i Andesbjergene er Jan Tvernø blevet opmærksom på de smukke håndværksprodukter som lokalbefolkningen fabrikerer på traditionel vis. 

De fleste produkter er importeret fra Ecuador. Med tiden vil vi også importere fra Bolivia og Peru. Jan Tvernø opsøger personligt de små producenter og laver aftalerne direkte med den enkelte håndværker. På den måde får de og deres familie maksimalt udbytte af deres produktion uden mellemmand. Det er det vi kalder for Fair Trade our way.

Konkurrence

Happy Lama Fairtrade kører en månedskonkurrence, hvor man automatisk deltager i lodtrækning om et gavekort på 500 kr til vores webshop http://alpacashoppen.dk/, hver måned, så længe man modtager vores nyhedsbrev - så kig forbi stand 10 og bliv skrevet op som nyhedsbrevmodtagere.


Publiceret: 26-01-2018
FAKTA

Udstiller
Happy Lama Fairtrade 

Stand
10

Hjemmeside
www.alpacashoppen.dk